26 May 2020

Utforska vårt glassortiment

På vår glassvagn strävar vi alltid efter att erbjuda en mångfald av läckra smaker för att tillfredsställa alla glassälskare där ute. Med vårt imponerande utbud av 10 olika glasssmaker har vi något för alla, oavsett om du föredrar klassiska favoriter eller äventyrliga kombinationer. Ta en titt på vårt sortiment och förbered dig på att bli överväldigad av smakupplevelser som kommer att sätta leenden på ditt ansikte!

För de traditionella glassälskarna erbjuder vi tidlösa smaker som choklad, vanilj och jordgubb. Dessa klassiker är alltid populära och går aldrig ur modet. Med sina krämiga och fylliga profiler kommer de att tillfredsställa ditt sötsug och ge dig den perfekta smakkombinationen.

Spännande smaker

För de som är ute efter något lite mer äventyrligt har vi några spännande smaker att erbjuda. Pistage, med sin distinkta nötsmak, tar dig på en kulinarisk resa till Mellanöstern. Mango och passionsfrukt bjuder på en tropisk twist som tar dina smaklökar till paradiset. Blåbär, päron, brownie, hallon och lakrits är andra fantastiska smaker som kommer att överraska och glädja dig.

Laktosfri glass

Vi har också tänkt på våra kunder med speciella kostbehov. För de som föredrar laktosfria alternativ har vi laktosfri glass tillgänglig (päronglass).

Sorbet

Och för dem som föredrar en friskare och fruktigare smak har vi även sorbet. Dessa läckra och uppfriskande alternativ är perfekta för att svalka sig på varma sommardagar eller för att avnjuta en lättare efterrätt. (två olika smaker a) hallon och b) mango och passionsfrukt)

Kom och upptäck ditt nya favoritglass hos oss!

Så nästa gång du är sugen på en glass, kom och utforska vårt fantastiska sortiment. Våra 10 olika smaker kommer att tillfredsställa alla dina cravings och ge dig en smakupplevelse utöver det vanliga. Oavsett om du föredrar en klassiker eller vill testa något nytt och spännande, finns det något för alla smaklökar på vår glassvagn. Kom och upptäck ditt nya favoritglass hos oss!

SHARE:
Glass 0 Replies to “Utforska vårt glassortiment”