26 May 2022

9 dagar på Ullevi :)

Hej kära läsare!

Vi är otroligt glada och stolta över att kunna dela en exklusiv nyhet med er idag. Det är med stor entusiasm vi kan meddela att Ullevi i Göteborg kommer att bli epicentrumet för en musikalisk resa utöver det vanliga. Vi är stolta över att kunna välkomna tre ikoniska artister som kommer att få oss att rocka, sjunga och dansa till deras tidlösa hits. Metallica, Bruce Springsteen och Coldplay kommer att stå på samma scen och bjuda på 9 kvällar som kommer att etsa sig fast i våra minnen för alltid.

Vad som gör de här konserterna ännu mer speciella är den unika kombinationen av underhållning och smakupplevelser som kommer att erbjudas. Vi kommer att ha möjlighet att välja mellan en mängd olika glassar, var och en med sina egna unika smaker och texturer. Från krämig choklad och friska fruktvarianter till förföriskt krämiga vaniljalternativ – det kommer finnas något för alla. För att komplettera glassarna kommer vi också att kunna mumsa på smakrika våfflor, antingen klassiska eller kanske till och med några spännande varianter med överraskande fyllningar och tillbehör. Oavsett vad du föredrar, kommer vi att ha något som tillfredsställer både den söta och salta tanden.

När det gäller musiken behöver vi knappast introducera de fantastiska artisterna som kommer att uppträda på Ullevi. Metallica, det legendariska heavy metal-bandet, kommer att få oss att slå våra huvuden i takt med deras mäktiga riff och energiska framträdanden. Bruce Springsteen, “The Boss” själv, kommer att bjuda på sin karaktäristiska röst och ärliga texter som berör våra hjärtan. Och slutligen, Coldplay, bandet som har erövrat världen med sina melodier och poetiska låttexter, kommer att ta oss med på en resa av känslor och upplyftande musik.

Så, se till att boka in de här dagarna i din kalender och gör dig redo för 9 spektakulära kvällar på Ullevi i Göteborg. Ta med familj och vänner och njut av den enastående musiken samtidigt som du smakar på utsökta glassar och våfflor. De här evenemangen kommer att vara en perfekt kombination av musik, kulinariska upplevelser och gemenskap.

Sätt på dig bekväma kläder, förbered din sångröst och lämna vardagens bekymmer bakom dig. Det är dags att skapa minnen som varar livet ut. Vi ses på Ullevi, där musiken möter smaken!

Varmt välkomna till en oförglömlig upplevelse!

SHARE:
Uncategorized 0 Replies to “9 dagar på Ullevi :)”